John van Zeist & Jefta Siekmans

Om de wereld van de System Integrators en Fixed Install bedrijven te bedienen heeft AED Nederland recent Jefta Siekmans en John van Zeist aangenomen.

John van Zeist & Jefta Siekmans versterken het team van AED Nederland

Een belangrijk onderdeel binnen de Toolbox strategie van AED group is de distributie van hoogwaardige merken die binnen de audiovisuele sector het verschil maken. Om de wereld van de System Integrators en Fixed Install bedrijven te bedienen heeft AED Nederland recent Jefta Siekmans en John van Zeist aangenomen.

Met bijna 30 jaar ervaring heeft Jefta Siekmans in de professionele audio en video branche zijn sporen ruimschoots verdiend. De audiovisuele wereld is echt zijn passie. Met de brede ervaring op het gebied van installatie, verhuur- en verkoopprojecten kan hij goed meedenken voor de beste oplossing op zowel het technische als commerciële vlak.

John van Zeist heeft ruime ervaring opgedaan binnen de audiovisuele dienstverlening. Door zijn brede kennis van de verhuurbranche, de broadcast markt en de wereld van de System Integrators is hij een prima ambassadeur om de onderdelen en mogelijkheden uit de AED Toolbox te delen.

Voor AED Nederland is de komst van Jefta en John een natuurlijke stap op weg naar de volgende fase van het bedrijf. “Als distributeur krijgt AED steeds vaker te maken met kennisintensieve, complexe en innovatieve projecten. Deze projecten vragen om een professionele benadering en een bijzonder niveau van dienstverlening”, zegt Jelmer Dijkshoorn, Managing Director van AED Nederland. “Door de jarenlange ervaring die Jefta en John hebben opgedaan in deze specifieke branche en de expertise waarover zij beschikken, heb ik er alle vertrouwen in dat zij AED Nederland succesvol verder kunnen ontwikkelen en daarbij het beste kunnen halen uit ons enthousiaste team.