Shure Wireless Master Class

Dalkruidbaan 161
2908 KC Capelle a/d IJssel
Netherlands

Trainingcenter AED Nederland

Trainer

Erik Mertens (Shure)

Brand
Shure

Draadloze microfoons zijn een essentieel onderdeel van vrijwel elk audiosysteem, van live entertainment tot nieuwsuitzendingen en van zakenpresentaties tot videoconferencing. De huidige beschikbaarheid van het spectrum maakt het vaak moeilijk om betrouwbare draadloze audio te leveren in een groot aantal gelegenheden en onder verschillende RF-condities.

Deze Shure Masterclass behandelt alle aspecten van draadloze audio om geluidstechnici op alle ervaringsniveaus een gedegen ondergrond over de basis van draadloos te geven. Door grondig begrip van radiosignalen, antennetypen en distributie, zender- en ontvangerontwerp, analoge en digitale transmissie, frequentiecoördinatie en meer, kunt u vol vertrouwen draadloze systemen selecteren, installeren en bedienen in vrijwel elke situatie. Van kleine informele evenementen tot grootschalige conferenties.

Dit is een eendaagse training over draadloze audiotechniek en geen productspecifieke training. De behandelde principes en technieken kunnen worden toegepast op elk draadloos audiosysteem in uiteenlopende situaties.

Agenda

  • Het belang van draadloze technologie
  • De werkingsprincipes van radiotransmissie
  • De eigenschappen en voordelen van digitale draadloze systemen
  • Antenneplaatsing voor de beste resultaten
  • Scans en interferentie identificeren en vermijden
  • Correct ontwerpen van draadloze systemen met coördinatiehulpmiddelen en -technieken

De training is gratis. Er is koffie, thee en er wordt een lunch voorzien.

Registration form