Samsung_showroom_Willebroek

AED group kondigt aan dat het de nieuwe indoor LED-displays van Samsung als exclusieve distributiepartner in de Benelux gaat verkopen. Op het terrein van AED in Willebroek (België) wordt een unieke showroom ingericht die volledig gewijd is aan de innovatieve LED-displays.

Showroom op kantoor AED group

Via een speciaal daarvoor ingerichte showroom op het hoofdkantoor van het bedrijf in Willebroek kunnen de klanten van AED kennismaken met de indoor LED-displays. “De mogelijkheid om de producten in het echt te ervaren is een grote troef. ‘Eerst zien, dan geloven’ is extra relevant in onze sector,” vertelt Filip Van Vlem, International PR & Communications Manager bij AED group. “Ook voor het opleiden van de professionele installateurs is deze showroom uitermate geschikt. Bovendien is het de ideale locatie om partners en potentiële klanten uit te nodigen.” In januari wordt de showroom officieel geopend.

Groeiende vraag naar indoor LED-oplossingen

De indoor LED-displays die Samsung nu aan hun portfolio toevoegt zijn bedoeld voor permanente installatie. Denk aan schermen in vergaderruimtes, winkelcentra of auditoria. Het grote voordeel van de indoor LED-displays van Samsung is dat ze bestaan uit modulaire panels die je aan elkaar schakelt om één totaalbeeld te creëren. Dat creëert meer flexibiliteit, zowel op het vlak van installatie als beeldverhouding. In de indoor displaymarkt, die een sterke groei meemaakt waarvan het einde nog niet in zicht is, kunnen de modulaire indoor LED-displays een wezenlijk verschil maken.

AED uniek gepositioneerd in de Benelux

Volgens Samsung kan AED group trots zijn op enkele troeven die hen uniek maken. Jeroen Helms, Business Development Manager Display/LED bij ‎Samsung Electronics Benelux: “AED is een gevestigde naam in de sector. Via eerdere samenwerkingen met hen wisten we dat het bedrijf niet zomaar een schakel is in het distributiekanaal. De enorme aandacht die uitgaat naar het delen van kennis én hun ervaring op het gebied van LED zijn van toegevoegde waarde. AED verzorgt onder andere de trainingen aan de professionele dealers, zodat we eindgebruikers een perfecte installatie kunnen garanderen.”